Kunnen we je helpen?

Uiteraard denken we graag met je mee en willen we je helpen om optimaal gebruik te maken van DD op zak. Je kunt contact met onze klantenservice opnemen om persoonlijk met een van onze collega’s te spreken. Of bekijk hier de meest gestelde vragen. 

Klantenservice

Onze klantenservice staat op werkdagen van 08.30 tot 17.00 voor je klaar.

(030) 638 3735

Op het inlogscherm kun je gebruik maken van de knop “wachtwoord vergeten” om een nieuwe wachtwoord aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mailbericht. Het nieuwe wachtwoord wordt pas actief nadat je de activatielink in deze mail hebt aangeklikt. Inlog kwijt of andere vragen? Onze technische helpdesk helpt je graag via e-mail onlineklantenservice@bsl.nl of telefonisch (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur) via 030 638 3735 

Wanneer u een licentie bestelt via de BSL Shop krijgt u direct toegang tot uw account. Let op! Uw account wordt pas actief nadat u de activatiecode in de bevestigingsmail heeft geactiveerd. Met een licentie krijg je een persoonlijk account waarmee je een jaar gebruik kunt maken van de tool.

Je kunt maximaal 50 DD’s opslaan. DD´s kun je ook eenvoudig verwijderen.

Voor het opstellen van een DD maak je een keuze door de DD een nieuwe naam te geven of toe te voegen aan een bestaande DD.

Kijk op www.bsl.nl/klantenservice. De meest gestelde vragen over abonnementen, facturen en adreswijzigingen vind je hier.